Mijn naam is Rens Holleman, Judoleraar B, 3e Dan met ruim 30 jaar judo ervaring waarvan 20 jaar als instructeur.
Ooit begon ik als 14-jarige assistent bij mijn club in Alphen aan den Rijn , inmiddels geef ik ruim 15 jaar les in Loenen aan de Vecht, sinds 2012 in de wijk Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch en sinds 2021 in Alphen aan den Rijn en Leimuiden.

Tijdens mijn jongere jaren heb ik veel deelgenomen aan regionale, nationale en zelfs een paar internationale toernooien en teamwedstrijden, zodoende draag ik ook de wedstrijdsport een warm hart toe! Judo is een sport van vallen en opstaan en zodoende zeer karaktervormend.

Tevens heb ik de opleiding Motorische Remedial Teaching gevolgt en ben zodoende gespecialiseerd in het herkennen en verbeteren van verschillende zaken die met bewegen te maken hebben zoals balans, coördinatie en dissociatie.
Bovendien ben ik jaren actief geweest als fitnessinstructeur.

Graag wil ik zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor de sport op de locaties waar ik lesgeef, dat doen we naast het geven van de reguliere lessen o.a. door het organiseren van:

Schooljudolessen
Judotoernooien
‘Ouders op de mat’


Mijn lessen staan naast de technieken in het teken van: Respect, Discipline, Samenwerken en Zelfbeheersing. Op de lessen leer je jezelf te verdedigen, bouw je vertrouwen op en kun je vrienden maken!

http://www.webkim.nl/waarom-mijn-jongens-aan-judo-doen/?fbclid=IwAR1LNWbFYfptreauTH64yXPfgh8Bvj_mEmU9Zg-aNl_wH50-aFgjYwotuoc